Onderhoudsproducten voor houten meubelen, houten vloeren en andere vloeren

02 269 66 05
Woca

WOCA, sterk in natuurlijke houtverzorging

Het Deense Woca, expert in houtbehandeling, is al sinds 1967 toonaangevende producent van oliën voor hout. Met deze houtverzorgingsproducten kiest u voor een excellente bescherming of verzorging voor uw hout. Woca biedt een volledig systeem voor uw hout binnen en buiten: van voorbereiding en afwerking tot onderhoud.

Ciranova

CIRANOVA, de finishing touch voor houten vloeren en meubilair indoor en outdoor

Het Belgische Ciranova brengt al 90 jaar hoogwaardige topproducten op de markt voor de afwerking en het onderhoud van uw houten vloeren, houten meubelen en andere houten objecten, zoals hardwasolie, wax, lakken en loogbeits. Ontdek ook de diverse afwerkingssystemen.

Bona

BONA haalt alles uit uw houten vloer

BONA haalt alles uit uw houten vloer Zweeds familiebedrijf Bona brengt al een eeuw lang met 100% passie het beste in houten vloeren naar boven bij vloereigenaars en professionals. Maak kennis met kwaliteitsproducten voor de installatie, het onderhoud en de renovatie van houten vloeren.

Lithofin

LITHOFIN, kwaliteit in reinigen, beschermen en onderhouden

Het Duitse Lithofin biedt een gamma state-of-the-art producten voor het professioneel reinigen, beschermen en onderhouden van de meest uiteenlopende vloeren tot in de kleinste hoekjes, van keramiek en natuursteen, keramische tegels, cotto en terracotta tot natuursteen en  betonsteen.

4D Decor

Kom de Woca, Ciranova, Bona en Lithofin onderhoudsproducten bij 4D Decor ontdekken.

Graag bieden we u hierbij vakkundig advies op maat, voor een optimaal en duurzaam eindresultaat.

Contacteer ons voor info/gratis offerte